esmaspäev, 19. jaanuar 2009

Jaanuari sündmused

9.-11.jaanuar

Tantsupäevad Juurus

Osales 11 Juuru kooli või vallaga seotud noort. Õpiti erinevaid tantsustiile. Tantsupäevad lõppesid Tantsukontserdiga, kus esinesid erinevad tantsukollektiivid Raplamaalt ja külalisesinejad Harjumaalt.

Vaata videosid SIIT

Pildid Tantsupäevadest SIIN

Tantsukontserdi pildid SIIN


7. jaanuar
Nukuetendus Juuru rahvamajas


21.jaanuar
2. tunni ajal MÄLUMÄNG 5.-8.klassidele auditooriumis

21. jaanuar
Rahvusvaheline kallistamispäev
Kallistuses on midagi.See soojendab südant, see kutsub meid koju.See teeb lahkumise lihtsamaks.Kallistus on võimalusjagada rõõmu ja muret ningvõimalus sõbral öeldasulle, et hoolib sust, sest sa oled sina. Kallid on kõigi jaoks kellest hoolime. Vanaemalt sinu naabrile või mängukarule. Kalli on midagi fantastilist! See on ideaalnevõimalus end väljendada. Väljendada oma armastust, mida on raske sõnades väljendada.See on imeline, midaüks kalli võib teha enesetundele, see toimib kõikjal ja kõigis keeltes. Kalli ei vaja mingit varustust, varuosi ega patareisid. Ava ainult oma käed ja süda!
--------------------------------------------------------
Kallistus tugevdab immuunsüsteemi. Kallistus vähendab stressi. Kallistus aitab kujundada positiivset ellusuhtumist. Kallistus soodustab eneseväärikustunde kujunemist. Kallistus annab turvatunde. Kallistus suurendab lapse vaimseid võimeid.
---------------------------------------------------------
Ei kallist küll paremat kinki ma tea, selle kaudu saan öelda: sust' hoolin ma! Neid käsi enda ümber tundes ma tean kalli korda võib saata nii mõndagi head.
Kalli toob soojust ja kindlust ja rahu,lohutab hinge, ajab mured kõik sohu; Jagab armastust neile, kes kõige kallimad, kelledest eales me ei soovi lahkuda .
Kalli on parim viis ütlemaks: "TERE!" või "KOHTUME TAAS!" kui sead minekule; Ta jalul meid hoiab, kui kõigub maapind, toob naeratuse suule, kui pisarais silm.
Kalliks pole tarvis põhjust uut, seda igatsevad kõik - olgu väike või suur; Kallist rõõmu võib tunda nii vana kui noor, sest kalli on kui tordil olev vahukoor.
Lisaks kogu oma täiusele üks asi on veel: see tasuta on ja nii rõõmsaks meid teeb; Me üksteist üsna tihti kallistama peaks, sest kallist pole paremat ilma peal!

Siit aga üks arvutikallistus SULLE sel lihtsal põhjusel, et...
OLED NII HEA JA TORE INIMENE!!!
Elilt!

27. jaanuar
Õppenõukogu
(Juhtkond)

30.jaanuar
Kodutütarde 77.aastapäeva tähistamine Juuru rühmas.
Ettekanne toimunud üritustest, tublimate kiitmine, ühismängud. Pildid siin
Meie rühma koduleht siin Loe meie tegevuste kohta.
(Eli Sukles)

1.veebruar
Tantsuringi tüdrukud Koolitantsul Tallinnas
Saavutasime seal "Ergutuspreemia". Vaata pilte siit ja video leiad siit.
(Eli Sukles)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar