esmaspäev, 8. veebruar 2010

Sõbrapäeva tähistamine 12.veebruaril

KLIKI PILDIL, ET NÄHA SEDA SUUREMALT!

SÕBRAPÄEVA TÄHISTAMINE reedel, 12.veebruaril

· PÄEVA RIIETUS: roosa, punane, südametega jms (mida rohkem, seda uhkem J). Roosamatele-punasematele õpilastele üllatused.
· SÕBRAPÄEVAPLAKAT. Valmista klassiga neljapäevaks üks plakat sõprusest. Too plakat neljapäevaks 8.klassi õpilaste kätte.
· GRUPIFOTO. Kui sul on vähemalt pooled riided roosat või punast värvi, siis tule söögivahetunni ajal (kui sa ei söö) kooli auditooriumisse, kus teeme suure grupifoto. Eraldi on võimalus teha sõbrapilte (aksessuaare võib ise kaasa võtta).
· FOTOJUTUSTUS JA SLAIDIESITLUS SÕPRUSEST JA SÕBRAPÄEVAST. Kooli auditooriumis vahetundide ajal.
· KINGIABI. Oled unustanud või sul ei ole olnud võimalik osta oma kallile sõbrale midagi ilusat. Appi tuleb kingiabi! KINGIABI asub kooli auditooriumis ja osta saab vahetundide ajal.
· SÕBRAPÄEVAPOSTKAST. Ringi liigub Sõbrapäeva postkast kuni 5. tunnini. Kirjad, kaardid ja muud üllatused jagatakse laiali peale 5. tundi. Otsi üles 3. või 8.klassi õpilased, kes postkastiga ringi liiguvad ja saada oma sõpradele-tuttavatele üllatusi.
· KLASSI SÕBRALIKUD. Valige oma klassiga teie klassi kõige sõbralikum poiss ja sõbralikum tüdruk. Tulemused öelda reedeks huvijuhile. Sõbralikud õpilased saavad premeeritud veerandilõpu aktusel.
· HOMMIKUNE TERVITUS 8.klassilt ja 3.klassilt
· kooliraadios LEMBELAULUD
· SÕBRAPÄEVADISKO ?

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar