esmaspäev, 19. oktoober 2009

Huvitreff 25.november

Huvitreff 2009!

25-ndal novembril toimub teist aastat Rapla Kultuurikeskuses pimedal sügisesel ajal särav ja soojendav noortemess “Huvitreff”. Alguse sai see eelmisel aastal uimastiennetusnädala raames toimunud üritusest.

“Huvitreffi” idee seisneb selles, et noored saaksid esitleda oma erinevaid toredaid hobisid ja harrastusi, millega nad pärast kooli tegelevad. Noortelt noortele on oluline märksõna! On puhas rõõm esineda teiste noorte ees millegagi, mida hästi ja südamega tehakse. Lisaks tutvustavad oma tegemisi noortega tegelevad asutused ja organisatsioonid.

Kella 14-17-ni on võimalik vaadata erinevaid väljapanekuid, esinemisi ja saab ka ise osaleda töötubades.

Eelmisel aastal olid kavas nii lavalised etteasted, kui ka tutvustused. Sel aastal on lisandunud päeva jooksul toimuvad töötoad, lühifilmide näitamine, IN Innovatsiooniaasta ajurünnaku nurk, üllatuskülaline ja palju muud.

Noorte innustamiseks oleme kaasanud “Euroopa Noored” projekti esindajad, ettevõtluse poole pealt valgustavad Raplamaa Arendus- ja Ettevõtluskeskuse töötajad ning karjääri aitab kujundada Raplamaa Info- ja Nõustamiskeskuse karjäärinõustaja.

Oleme Raplast kaugemal elavatele noortele organiseerinud bussiliinid, algusega Vana-Vigalast, Eidaperest ja ka Juurust.

“Huvitreffi” korraldajal SA Raplamaa Info- ja Nõustamiskeskusel on hea meel, et sel aastal toetati projekti LEADER programmist.

Suur tänu kõigile, kes aitasid oma mõtete ja ideedega kaasa ürituse kujundamisele!

Riin Pallon

SA RINK

55 633 849

http://noored.raplamaa.ee

rink@rink.ee

-------------------------------------------------------------------

25-ndal novembril 2009 toimub teist aastat Raplamaa noortele suunatud huvihariduse ja vaba aja mess “Huvitreff”.


Ennast saavad tutvustada nii huvikoolid, -ringid, noorteorganistasioonid, ANK-id, noortegrupid jt. kes noorte vaba aja veetmisega tihedalt seotud on.


Kell 14-17 toimuvad Rapla Kultuurikeskuses sel päeval esitlused (oma huvikooli või organistasiooni tutvustus nii sõnas, kui ka kirjas – voldikud ja muud materjalid laual), esinemised laval (tantsu, näitlemise, lauluga seotud) ning töötoad käeliseks tegevuseks.


Kuna huvi enda esitlemise vastu on suur, siis palun juba varakult registreerida.


Eriti hea, kui teie tegemisi tutvustavad noored ise, kes selle huvialaga tegelevad või muul moel seotud on.


Noortelt noortele oli juba eelmise aasta üks juhtmõtetest.


Kui te otsustate, et sel aastal siiski pole jaksu enda tutvustamisega välja tulla, olete siiski oodatud osalema külastajana.


Ja kui teile tundub, et just see tubli noortegrupp võiks oma toimetamisi teistele tutvustada aga meie pole nendest veel midagi kuulnud, siis “andke nad üles!”, sest äkki on tulnud aeg, et maailm neist kuuleks! :)


Registreerimiseks saada kiri: raplantk@raplantk.ee

Või helista 55 633 849


Tervitades

Riin Pallon

SA RINK

PS. Eelmise aasta “Huvitreffist” loe siit: http://noored.raplamaa.ee/index.php?id=96

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar