teisipäev, 6. oktoober 2009

Meeldetuletus ja info klassivanematele

Meeldetuletus ja info klassivanematele:

Palun räägi neist teemadest oma klassis:

* 14.oktoobril on minek kinno vaatama kahte erinevat filmi, see tähendab, et alla 12aastased saavad vaadata “M-Komondot” ja vanemad kui 12aastased õpilased “M-Komondot” või “Inetut tõde”. Pilet maksab 70.-, lisandub bussisõit, mis on 45.-. Piletiraha tuua selle nädala jooksul projektijuhi Ave kätte. Sõit toimub koos Kehtna Põhikooli õpilastega. Lisainfo kooli stendil või huvitegevuse blogis.
* 9.-12.klasside õpilastele 10.novembril minek teatrisse vaatama NO99 etendust “Kuidas seletada pilte surnud jänesele”. Pilet maksab 170.-, millele lisandub bussisõiduraha. Raha tuua ära oktoobrikuu jooksul. Kes ees, see mees, sest pileteid on hetkel vaid 15.
* Õpilsesinduse meeskonnakoolitus toimub 16.oktoobril. See kestab terve ühe koolipäeva, hommikust õhtuni.
* Moeshow kohustuslik teema on “MASU ja taaskasutus”. Hakake oma klassiga juba kava välja mõtlema.
* Palun reklaamida veelkord Itaalia reisi, sest selle nädala jooksul saab veel end registreeruda reisile. Oktoobris tuleb maksta osamaks 1600.- Ene Oisalu arveldusarvele. Lisainfo juuruhuvitgevus.blosgpot.com. Mulle teatada ka nimed, kes soovivad reisist osa võtta elitamme@gmail.com või helistada 5344 8688.
* Õpilasesinduse koosolek on neljapäeval peale tunde, see on 15.30, nüüd hiljem, et ka kõik teised jõuaksid kohale. Käsil on ühe projekti väljamõtlemine, küsida infot Rage Riismanni käest. Kellel vaja, see saab ringibussiga koju aga seda tuleb eelnevalt öelda direktorile või majandusjuhatajale.

Olgem vaprad :) ja päikest päevadesse! Kui on küsimusi, siis helistada, kirjutada julgesti.

Eli.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar