esmaspäev, 13. september 2010

T.E.I.P ehk Tervist Edendava Idee Projekt

Tervise Arengu Instituut kuulutab juba kuuendat aastat välja noortele suunatud konkursi

T.E.I.P

ehk

Tervist Edendava Idee Projekt

Kui oled 12-19-aastane noor, tee valmis üks originaalne ja lihtne terviseprojekt ning saada see konkursile!

Pane kirja, mis on Sinu arvates just see tervist arendav idee, mis aitaks muuta sinu ja su kaaslaste koolipäevad ja kodukoha paremaks paigaks? Idee võib puudutada ükskõik missugust tervisega või tervisliku keskkonnaga seotud valdkonda, olgu see siis sport ja liikumine, toitumine, alkoholist ja suitsetamisest loobumine, koolistressi vähendamine või lihtsalt hea tuju loomine. Sinu idee aitab ellu viia Tervise Arengu Instituut.

Konkursile ootame noorte endi kirjutatud huvitavaid ideid, kuidas muuta oma kool või kodukoht meeldivamaks paigaks ning vanemate, koolikaaslaste ja õpetajate käitumist tervislikumaks. Oodatud on erinevad ideed igast terviseala valdkonnast – teemadele ei ole seatud mingisuguseid piiranguid. Idee peab olema teostatav ehk et noor peab olema võimeline selle hiljem kas ise või koos oma kaaslastega ellu viima.

Žürii valib laekunud projektide hulgast kuus kõige paremat – kolm põhikooliõpilastelt ja kolm gümnaasiumiõpilastelt ning Tervise Arengu Instituut toetab iga võitnud projekti elluviimist 10 000 krooniga. Lisaks saavad kõik võitjad auhinnaks ekstreemseiklus omal valikul kas metsas, jõel või kaljul ning väärtuslikud ergutusauhinnad.

Projekti eesmärk on väärtustada noorte seas tervisest hoolimist ning ärgitada neid mõtlema tervist edendavate tegevuste peale. Konkurss aitab tekitada positiivset avalikku tähelepanu, koguda häid praktikaid ning mõtteid, mis suunaksid noori tervislikuma eluviisini.

Projektide esitamise tähtaeg on 25. oktoober 2010.

Võistlustöö tuleb varustada järgmiste andmetega: töö esitaja(te) nimi(nimed), klass, kool, kontakttelefon, postiaadress ja e-posti aadress..

Võitjate nimed avalikustatakse veebilehel www.terviseinfo.ee hiljemalt 29. novembril ning võitjaid teavitatakse isiklikult e-posti teel.

Võistlustööd saada Tervise Arengu Instituuti aadressile, Hiiu 42, Tallinn 11619, märksõnaga „TEIP“.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar