kolmapäev, 30. september 2009

10 000 krooni noortele hea terviseprojekti elluviimiseks - TEIP




Tervise Arengu Instituut kuulutab välja konkursi TEIP ehk Tervist edendava ideeprojekti.

Konkursile ootame 12-18 aastaste noorte endi kirjutatud ideeprojekte, kuidas muuta oma kodukoht meeldivamaks paigaks ning vanemate, koolikaaslaste, õpetajate käitumist tervislikumaks.

Mõte on selles, et noored ise mõtleksid välja tervist edendava idee, esitaksid selle kirjalikult ideekonkursile ja viiksid projekti oma kodukohas või koolis vanemate või nooremate seas ellu.

Oodatud on erinevad ideed igast terviseala valdkonnast – teemadele ei ole seatud mingisuguseid piiranguid.

TEIP konkurss ei ole mõeldud ainult kooli õpilastele vaid osa võivad võtta kõik noored vanuses 12-18 erinevatest noorteorganisatsioonidest, kes tahavad oma kodukohas midagi suurt ja tervislikku ära teha!

Tervise Arengu Instituut toetab kuue parima ideeprojekti elluviimist 10 000 krooniga, lisaks on peaauhinnaks ülivinge ekstreemne seiklus Sinu enda valikul, metsas, jõel või kaljul ning väärtuslikud lohutusauhinnad. Innovatsiooniaasta 2009 on välja pannud eriauhinna kõige uuenduslikumale ehk innovaatilisemale projektile.

Põhjalikuma info TEIP projekti kohta ning projektitaotluse leiate failina manusest ning veebilehelt http://www.terviseinfo.ee/web/index.php?id=2723 .

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar