kolmapäev, 23. september 2009

Lähme kinno

LÄHME KINNO!

Minek toimub 14.oktoobril

VALIKUS 2 FILMI:

Inetu tõde (Alla 12 a. mittesoovitatav)

Abby Richter (Katherine Heigl) on televisiooni hommikuprogrammi produtsent, kelle meeleheitlikud katsed leida endale See Õige on teinud temast lootusetult vallalise, kes ei väsi siiski unistamast printsist valgel hobusel. Naine tuuakse roosadest pilvedest mürinal alla siis, kui ülemused panevad ta kokku skandaalse Mike Chadway’ga (Gerard Butler), kelle populaarsuse aluseks on saade “Inetu tõde”, milles mees lahkab liigse keerutamiseta meeste ja naiste suhete sügavamaid saladusi ja suurimaid probleeme. Sugudevaheline sõda saab selle koostööga sisse täiesti uue hoo, kui põrkuvad kaks inimest, kelle tõeskpidamised ei saaks olla erinevamad.

”Inetu tõde” on julge romantiline komöödia, mis ei karda kedagi ega midagi. Osades Gerard Butler (”RocknRolla”, ”300”), Katherine Heigl (”Pulmasõltlane”, ”Grey anatoomia”), Cheryl Hines (”Curb Your Enthusiasm”), ERic Winter ("Vennad ja õed"), JOhn Michael Higgins "Kõigele "jah"") jt. Lavastas Robert Luketic (”Koletislik ämm”, ”21”).

M-Komando (Animatsioon) Perefilm

Filmimaailma edukaim produtsent Jerry Bruckheimer (“Kariibi mere piraadid”) toob vaataja ette oma esimese 3D-filmi. Igas vanuses vaatajale mõeldud koomiline seiklusfilm “M-komando” jutustab uusimast etapist valitsuse salajases programmis treenida loomi, keda kasutada spionaazhitööl. M-komando on tehnika viimase sõnaga varustatud eriüksus, mille nime esimene täht tähendab.. merisigu! Rühma juhib Darwin, keda huvitab võitmine iga hinna eest. Talle alluvad lõhkeaineteekspert Karmauh, kelle suurimaks arnastuseks on erinevate asjade õhkulaskmine, võitluskunstide ekspert Juarez, kelle kena välimus varjab kartmatut sõdalast, luurespetsialistist kärbes Pori ning prillipapast mutt Prillu, rühma arvuti- ja infospetsialist. Püüdes nurjata kogu maailma ohustavat vandenõud, kohtub M-komando veel mitmete värvikate kujudega nagu lemmikloomapoes laisklev Volli ning haiglaselt oma territooriumi valvav hamster Setu. Tulemuseks peadpööritavas tempos kulgev lugu, mis tõestab veenvalt, et maailm vajab suuremaid kangelasi.

TULE JA ÜTLE HUVIJUHILE, MIS FILMI TAHAD VAATAMA MINNA JA TOO JUBA KA RAHA ÄRA, MIS ON 70.- (sellele lisandub bussisõiduraha, mis tuleb maksta hiljem).

NOVEMBRIS LÄHME VAATAMA FILMI (jälgige reklaami):

2012 (Ulmefilm)

Iidses maiade kalendris on ennustatud, et maailma lõpp saabub aastal 2012. Iialgi varem ei ole üks kuupäev ajaloos omanud sedavõrd suurt tähendust nii paljude kultuuride, religioonide, teadlaste ega valitsuste jaoks. Näiteks kui Google’i otsingumootorisse lüüa sisse “2012“, annab süsteem päringule 176 miljonit vastet!

“2012“ on eepiline seiklusfilm globaalsest katastroofist, mis lõpetab praeguse ajajärgu meie planeedil, ning jutustab ellujäänute kangelaslikust võitlusest. Filmi lavastas suurte vaatemängude meister Roland Emmerich (“Päev pärast homset“, “Iseseisvuspäev“), osades John Cusack (“1408“), Chiwetel Ejiofor (“Inimlapsed“), Amanda Peet (“Salatoimikud: ma tahan uskuda“), Oliver Platt (“Huff“), Thandie Newton (“RocknRolla“), Danny Glover (“Surmarelv“), Woody Harrelson (“Tere tulemast Zombimaale“) ning ka meie mees Hollywoodis, Johann Urb ("Entourage")!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar