kolmapäev, 30. september 2009

Sakala Stipendiumifondi esseekonkurss abiturientidele

Korp! Sakala Stipendiumifondil on hea meel taaskord välja kuulutada abiturientide esseekonkurss teemal "Minu panus Eesti kodanikuna". Sellise konkursi korraldamine on ajendatud ühest korporatsioon Sakala peapõhimõttest, et ikka laialdasemad rah­vahulgad hari­dusest osa saaksid ja nad ka sellejärele roh­kem õigusi omaksid. Tähtaeg 16.oktoober.

Esseed palume esitada eesti keeles pdf või doc formaadis ning saata aadressile esseekonkurss@korpsakala.ee. Konkursitööle palume lisada autori ees- ja perekonnanime, vanuse, kontaktandmed (e-posti aadress ja/või kontakttelefon) ning kooli nime. Täpsem teave www.korpsakala.ee/esseekonkurss.

Esseekonkursi 1. koha auhind 10 000.- krooni, 2. ja 3. koht 5 000.- krooni. Konkursi võitjad kuulutatakse välja 6. novembril 2009. Pidulik stipediumite üleandmine toimub korp! Sakala 100. juubeli raames korraldataval ballil 13. novembril 2009 Tartus.

Korporatsioon Sakala on 14. novembril 1909. a. asutatud akadeemiline meesorganisatsioon, rajatud vastavalt tolleaegsetele Tartus levinud traditsioonidele. Oma tegevusega soovib Sakala aidata kaasa Eesti omariikluse kindlustamisele, kultuuri säilitamisele ja arendamisele ning demokraatiaideede realiseerumisele.

Lisainfo:
Mihkel Stamm
Korp! Sakala Stipendiumifond
e-post: esseekonkurss@korpsakala.ee

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar